Så kører KvindeTri igen

Som traditionen foreskriver, afholder SigmaTri sit populære arrangement Rudersdal Kvindetri den 16. maj 2016.

2. pinsedag er klubben således for syvende år i træk vært ved det kombinerede triatlon- og duatlonstævne, hvor deltagerne nok pnokler igennem men ikke glemmer at hygge sig samtidig.

Er du nysgerrig efter at prøve kræfter med triatlon eller duatlon, er distancerne ideelle til, at du kan få den autentiske oplevelse i dit helt eget tempo ved et veltilrettelagt stævne.

Til triatlon svømmes der i Birkerød Svømmehallen uden våddragt, mens cykling og løb går gennem naturskønne områder i Birkerød og omegn.

Distancerne og løberuten gør, at Rudersdal Kvindetri er meget tilskuervenligt, og den store stævneplads danner altid en rar og sportslig ramme om alle deltagere samt tilskuere.

Mandag den 16. maj får første start klokken 10:00, og så begiver alle amazonerne på triatlonturen sig ellers ud på 225 meter i svømmehallen efterfulgt af 18 kilometers cykling og tre kilometers løs.

Duatleterne starter med at løbe tre kilometer, hvorefter der cykles 18 kilometer og afrundes med yderligere tre kilometers løb.

Har du lyst til at være med, kan du læse mere på facebook.com/RudersdalKvindetri, twitter.com/kvindetri og på www.kvindetri.nu.