FC Roskilde-reserver fik smæk

Et FC Roskilde-mandskab, hvor anfører Nikolaj Hansen, Jan Kristiansen og Martin Andersen var eneste gengangere i startopstillingen fra 0-0 kampen mod Lyngby fik søndag eftermiddag forventede tæv, da turen gik til superliga-aspiranterne fra Silkeborg.

6-2 tabte roskildenserne, der blev yderligere hæmmet af, at Nikolaj Hansen allerede efter seks minutter faldt ned på en ellers meget fin græsbane og slog sin højre hofte. Anføreren stred sig igennem til pausen, og det gjorde de lyseblå også næsten i sin helhed trods livlig trafik i feltet foran debutant Kasper Tvede i målet og U/19-debutant Andreas Hermansen, der i trebackkæden, hvor egentlig Mads Damgaard var tiltænkt en plads.

Men sjællandsseriespilleren fra moderklub RB1906 var ligesom den tiltænkte »comeback'er« Christian »Crille« Hansen ikke berettiget til at spille.

0-0 stod der indtil det 40. minut, da hjemmeholdets Robert Skov med et behersket skud fra feltet i halvbuen, og Silkeborg nåede lige at komme på 2-0 inden pausen, da Nikolaj Hansen og Kasper Tvede var uenige om, hvem der skulle gøre hvad ved et indlæg, så Davit Skhirladtze kunne sparke bolden i mål.

Spillet til ét mål fortsatte i endnu mere udpræget grad i anden halvleg, men det blev dog til to omstillingsmål af folk fra bænken.

Mark Leth Pedersen gjorde det til 4-1 med 20 minutter igen, og Lasse Hansen til slutfacit, netop som stadionuret tikkede forbi de 90 minutter.

DAGBLADET mandag