Stenløse glemte at snøre sækken

FODBOLD. Selvfølgelig lå den lige til højrebenet, når man fører 3-0 i det 82. minut af kampen, men ikke desto mindre, så lykkedes det at sætte føringen over styr for Stenløse, da de i lørdags havde Birkerød på besøg på Stenløse Stadion. Derfor måtte de nøjes med 3-3 og se to point forsvinde ud i det blå.

"Selvfølgelig må sådan noget ikke ske, det er for dårligt at vi ikke kan holde den hjem, men sådan er fodbold også, og vi har selv prøvet at være i den modsatte situation. Nu må vi glæde os over, at vi spillede en rigtig god kamp i langt det meste af tiden", sagde Stenløses træner Michael Bo Nielsen.

Gæsterne fra Birkerød kom bedst fra start i kampens første ti minutter, men derefter tog Stenløse over. Deres spillemæssige overtag blev belønnet midt i halvlegen med et rigtig flot mål, hvor Martin Jensen sendte et indkast til Anders Syberg, der gik til baglinjen og sendte bolden ind til Thomas Wagner, der ved forreste stolpe fik sendt den i nettet til 1-0. Stenløse havde efterfølgende helt styr på kampen, og det var fuldt fortjent, da de kort før pausen øgede til 2-0, efter godt forarbejde af Anders Syberg og Thomas Wagner, så Dennis Jacobsen kunne sende bolden i mål..

 "I pausen talte vi om, at 2-0 er en rigtig farlig føring, men det fungerede godt for os, og vi fik også en god start på 2.halvleg", fortæller Stenløse-træneren.

Hjemmeholdet fortsatte nemlig hvor de slap, og de fik skabt de fornødne chancer. Midt i halvlegen blev bolden spillet ind til Anders Syberg, og da han øgede til 3-0, så var der fred og ingen fare. I hvert fald ind til det 82. minut. Her sendte gæsternes Mads Serup et frispark afsted, hvor den farlige indadskruede bold strøg i nettet ved fjerneste målstolpe til reducering 3-1.

Nicolai Helby fik kort efter en god mulighed, men han vippede bolden over mål, og skulle måske have spillet den til Thomas Wagner. Med to minutter tilbage af den ordinære spilletid blev der i stedet bekymrede miner, da markeringerne i Stenløse-forsvaret svigtede så Mads Weidekamp kunne reducere til 3-2. Bekymringerne var ikke ubegrundet, for i kampens sidste minut havnede en hjørnesparksbold hos Mads Windekilde, der udlignede til 3-3 til stor jubel i Birkerødlejren. I dommerens fem minutters overtid fik Stenløse ellers tilspillet sig to gode muligheder, men krudtet var brugt og det blev til et point til begge mandskaber.

"Vi må konstatere, at vi desværre ikke fik snøret sækken i tide, men Birkerød har faktisk fået et rigtig godt hold, som godt kan drille mange af de andre hold i toppen. Vi viste dog klart bedre spil end mod Karlsunde, det har styrket holdet, at Thomas Wagner, Jesper Christiansen og Dennis Jacobsen var tilbage", sagde Michael Bo Nielsen efter kampen. På lørdag kl.13.00 spiller Stenløse på udebane mod BSF i Ballerup Idrætspark.

Sjællandsserien: Stenløse - Birkerød 3-3 (2-0). 1-0 Thomas Wagner (25), 2-0 Dennis Jacobsen (44), 3-0 Anders Syberg (60), 3-1 Mads Serup (82), 3-2 Mads Weidekamp (88), 3-3 Mads Windekilde (90). Tilskuere 100.