FIF Hillerød hev flere guldmedaljer hjem til DM

Ved weekendens danmarksmesterskaber på distancerne Sprint og Ultralang blev det til flotte resultater fra orienteringsløberne fra FIF Hillerød.

Sprint disciplinen, der foregår i det bynære miljø, er kendetegnet ved meget højløbshastighed og mange hurtige vejvalg. I år foregik DM i Haderslevs gader og her fulgte Cecilie Klysner verdensmestrene Maja Alm og Emma Klingenberg helt til dørs og hentede en flot bronzemedalje.

I ungdomsrækkerne måtte flere af løbere desværre se sig diskvalificeret på grund af manglende klip, men suveræne var både Lukas Hemmingsen i H14 og Annika Simonsen i D16, der begge hentede guld. I D14 blev det til sølv til Siri Simonsen og bronze til Vigga Frederiksen.

DM i Ultralang foregik i klitterrænnet på Rømø. I denne disciplin, der kræver stor udholdenhed af løberne, blev det til dobbeltsejr i H16 med guld til Malte Hemmingsen og sølv til Malthe Poulsen. I D16 blev det til endnu en suveræn sejr til Annika Simonsen og sølv og bronze til henholdsvis Freya Halberg og Siri Simonsen i D14. I H12 genoptog Gustav Holmberg den gode rytme med sølv.

I damernes eliteklasse stod klubbens bedste løber, Cecilie Klysner, dagens løb over for at skåne sig til næste weekends World Cup, hvor også Signe Klinting fra FIF Hillerød Orientering er udtaget.