Billeder: Gratis fitness i det fri

Rigtigt mange interesserede trodsede mandag aften blæst, kulde og regn for at være med til at indvie en ny attraktion i Store Heddinge. Syv udendørs fitness-redskaber, der er udvalgt i samarbejde med en fitness-instruktør, en fysioterapeut samt firmaet Scandi-Trend, er stillet op og er fremover et gratis tilbud til alle, som lægger vejen forbi det offentlige areal mellem Bovangen og Rosenvangen.

Hele 88 var med til indvielsen, som fandt sted lige nøjagtigt i den halve time fra klokken 19, hvor der var tørvejr. Herefter åbnede vejrguderne igen for sluserne, så dem der var tilbage søgte ly under pavillonen, som var opstillet til lejligheden.

Det er Grundejerforeningen Vestvangen, som har investeret energi samt lidt over 100.000 kroner i opsætningen af de spritnye redskaber.

- Vi vil gerne være med til at gøre vores område attraktivt, Det er både sundt og så giver det en forhåbning om, at det er med til at eventuelle tilflyttere sætter plus ud for os, sagde Ole Bull Jørgensen, der er formand for foreningen, inden han overlod ordet og saksen til Line Krogh Lay, der var inviteret for at klippe snoren til området over.

Den radikale politiker, der sidder som næstformand i Natur-, Fritids- og Kulturudvalget, var trukket i løbetøjet for at deltage i begivenheden.

Læs reportagen fra indvielsen i DAGBLADET Stevns tirsdag