Tre forskellige koncerter på vandet

Watermusic 2016 i Hundested havn byder både på noget for de klassiske, de soul'ede og de pop-rockende. Billetsalget er netop skudt i gang til sommerens tre koncerter på Hundested Havn, og i år er der både nye navne på scenen og nye, lokale spisesteder, der sørger for middagen på kajen.

Watermusic-koncerterne foregår yderst på Nordre Beddingsvej foran Glassmedjen og Egeværk. Koncerterne starter med middag kl. 18 og fortsætter med musik fra ca. 19.30.

Årets første koncert på flydescenen finder sted lørdag 2. juli, hvor det Berlin-baserede ensemble Home Opera synger for. Der står operetter på menuen, men det er absolut også for det uerfarne publikum, for sangerne gør meget ud af at gøre den klassiske musik tilgængelig for alle slags ører.

Den første lørdag i august indtager Miriam Mandipira & Her Danish Friends flydescenen. Her venter groovy soul, swingende jazz , gospel og blues. Med sig den 6. august har Miriam de fire erfarne musikere, hun siden 2010 har spillet fast sammen med: Erik Sørensen (sax), Ulrik Brohuus (trommer), Christian Søgaard (keyboards) og Jens Holgersen (kontrabas).

Årets sidste koncert den 3. september kalder på dansesko og syng-med-stemme, når bandet Stagebreakers kommer til byen. De medbringer i hele første sæt også sangeren Bobo Moreno. Repertoiret vil byde på numre af Robbie Williams over Prince og Thomas Helmig til U2.

Det er frivillige under foreningen Hundested Erhverv, der bruger deres fritid på at stable koncerterne på benene til glæde for borgere, turister og byen. Billetter købes på billetboxen.dk.