Viborg-træner vælger Nykøbing i kvartfinalen

Viborg HK skal møde Nykøbing Falster i kvartfinalen. I den anden kvartfinale står Randers HK over for Team Tvis Holstebro.

Det står klart, efter at Viborg-træner Allan Heine efter kort betænkningstid oven på onsdagens 25-22-sejr over Odense besluttede, hvem der skal møde hvem i kvartfinalerne.

Viborg vandt retten til at vælge modstander i kvartfinalen, da holdet sluttede på grundspillets tredjeplads.

- Vi har valgt at møde sjettepladsen - Nykøbing. Det er måske dér, at vi har den bedste chance, siger Allan Heine til TV2 Sport.

Både Nykøbing Falster og Silkeborg-Voel var i spil til sjettepladsen før sidste spillerunde.

Allan Heine havde mere eller mindre gjort op med sig selv, at han ville vælge Nykøbing eller Silkeborg-Voel frem for Randers HK eller Team Tvis Holstebro.

- Vi ville have nummer seks, uanset hvem der var endt der. Vi har ikke kigget så meget på, at det lige er Nykøbing. Vi har valgt det hold, der indtil videre har været sjette bedst, siger Allan Heine.

Allerede før sidste spillerunde stod det klart, at ligaens to tophold, Team Esbjerg og FCM Håndbold, som etter og toer i grundspillet ville springe kvartfinalefasen over. Sidste sæsons finalister er således klar til semifinalerne.

Team Tvis Holstebro endte på grundspillets fjerdeplads, mens Randers HK blev nummer fem.

Silkeborg-Voel missede en plads i top-seks efter et nederlag onsdag til SK Aarhus.

Kvartfinalerne spilles over to kampe.