Besøg hos Frederikke på værftet

Arresøfarten har inviteret sponsorer og samarbejdspartnere til kommende særture på Mostel Bådeværft i Hundested havn onsdag 16. marts. Her er MS Frederikke ved at gennemgå en omfattende renovering forud for den kommende sæson på Arresø.

Gæsterne til onsdagens arrangement kan opleve den unikke renovering på tætteste hold, tale med de dygtige lokale håndværkere fra Mostel Bådeværft og nogen af dem som skal sejle med på de nye ture.

I snart 25 har det smukke gamle træskib MS Frederikke sejlet besøgende og fastboende ud på Arresøen og ind i den spændende historie. Projektet Unik Renovering - Historisk Fortælling har fået midler fra LAG Halsnæs- Gribskov, Halsnæs Kommune og opsparing fra Arresøfarten. Hele det store projektet formidles undervejs med foredrag, oplevelsesaftner rundt omkring Frederikke på Mostel bådeværft.

Der har allerede været to velbesøgte foredragsdage, hvor interesserede har fået fortællingen om den unikke renovering, med de stolte håndværk ved Brian Mostel og om det samlede projekt. Nu får sponsorer og kommende turpartnere chancen.

- Vi håber med dette arrangement at kunne give vores faste sponsorer, hvis støtte er uvurderlig, en særlig oplevelse, vi vil gerne skabe en fælles oplevelse for alle dem der er involveret omkring MS Frederikke i forbindelse med projektet og for fremtiden, siger Erik Pedersen formand for Arresøfarten.