2600 Prisen: Benny Pedersen fra Brøndby IF

Heiner

Tirsdag den 8. marts havde Christian Taylor, kommerciel chef i Brøndby IF, sat Benny Pedersen stævne i klubhuset.

Benny Pedersen troede, de skulle mødes for at tale om kommunikation. Men det, han ikke vidste, var at de i stedet skulle mødes, fordi Christian Taylor havde indstillet Benny Pedersen til 2600 Prisen.

Derfor kom det også som en overraskelse for Benny Pedersen, da Anette Meier fra Arbejdernes Landsbank i Glostrup og Gitte Krogsgaard fra Glostrup Kommune pludselig stor klar med blomster, diplom og check på 2.600 kr.

Frivilligtalent I indstillingen fra Christian Taylor hed et blandt andet:

- Benny er ganske enkelt en fantastisk frivillig leder der både er initiativrig og punktuel i alt det han involvere sig i her hos os i Brøndbyernes IF. Benny repræsentere vores pigeungdomsafdeling, hvor han er torveholder for en del aktiviteter, bl.a. som alene arrangør af vores Brøndby Pige Cup indendørsstævne. Benny er hele tiden på udkig efter at byde på en hjælpende hånd, især ved Kvinde Elite begivenheder og sommerens højdepunkt i klubben, Brøndby Cup.

Desuden er Benny Pedersen ifølge Chritian Taylor en god blanding af venlighed og struktur:

- Benny er altid smilende venlig, positiv, og en mand jeg er utrolig glad for, vi om bord her i klubben. Når man skriver eller ringer til Benny, er han straks på i forhold til at sende et svar, og hans strukturgen spejler sig i både de gennemtænkte svar, han kommer med, samt hans tydelig holdning om, at detaljerne er vigtige i forhold til, at de præsenteres ordentligt.

Sammen med de andre At modtage 2600 Prisen glædede ikke overraskende Benny Pedersen:

- Det er naturligvis rart at blive påskønnet på denne måde. Det er jeg glad for.

Til hverdag arbejder Benny Pedersen som projektleder. Af den grund mener han også, at Christian Taylors beskrivelse af ham, som en, der gerne vil have styr på detaljerne, er rammende:

- Jeg er nok meget god til at sætte ting i rammer, og jeg tror, det er meget godt, at der er nogle, der kan administrere og sætter rammer omkring arbejdet.

Som mange andre begyndte Benny Pedersens frivillige engagement med et spørgsmål:

- Jeg har en datter, der spiller fodbold, og på et tidspunkt blev jeg spurgt, om det ikke var noget for mig at være med som frivillig, og det ville jeg gerne.

Og udover glæden ved fodbold, er der en anden ting, Benny Pedersen godt kan lide ved de mange timer, han bruger i Brøndby IF:

- Det er dejlig at være en del af det store fællesskab. Det her er virkelig folkets klub, og det kan jeg godt lide.