Kalundborg leder efter defensiven

To træningskampe på fire dage mod sjællandsseriehold har resulteret i 11 scorede mål for Kalundborg - men også fem indkasserede.

Lørdag blev det til sejr på 8-2 over Ringsted, mens det tirsdag aften i den sidste test før sæsonpremieren ude mod Greve anden påskedag blev 3-3 mod Slagelse.

Og det bekymrer træner Anders Nielsen, at hans hold lukker så mange mål ind. Holdet har i træningskampene manglet efterårets midterforsvar Oliver Rasmussen og Rasmus Grønne, som begge har været på en længere rejse. Rasmus Grønne indleder foråret med to kampes karantæne, mens Oliver Rasmussen nu er tilbage, og han spillede en time i tirsdagens træningskamp og gjorde det godt.

- Oliver spillede en time og gjorde det fint. Der er ingen tvivl om, at han er den klogeste forsvarsspiller, jeg har. Jeg skal nu finde ud af, om han skal i kamp allerede på mandag. Men det kan godt se sådan ud, siger Kalundborgs træner Anders Nielsen.

Kalundborgs Jakob Skovgaard scorede to gange, og Slagelse stod for et selvmål, i kampen, hvor Kalundborg tre gange var foran med et mål. På to af målene var det deciderede forsvarsfejl, der kostede, og dermed endte kampen i Slagelse 3-3.