Sparekasse åbner i Hundested

PENGE Sparekassen Sjælland vil i 2016 åbne nye filialer, heriblandt i Hundested, oplyser direktør Lars Petersson til magasinet FinansWatch:

"Som en lokal sparekasse er det en del af vores samfundsansvar at sikre, at også mindre lokalsamfund har deres eget pengeinstitut, der kender lokalområdet," udtaler han.

Ifølge FinansWatch havde sparekassen i 2015 en tilbagegang på 35,5 mio. kroner sammenlignet med forrige år efter en børsnotering, men strategien med åbning af minifilialer fortsætter: "Vi fastholder vores filialstrategi, hvor vi ikke lukker filialer. Heller ikke i de mindre bysamfund, hvor de store landsdækkende banker er forsvundet. Derfor vælger vi en anden retning end mange andre og åbner nye filialer - både på Sjælland og Fyn," udtaler Lars Petersson.

Sidste år åbnede Sparekassen Sjælland inklusive datterselskabet på Fyn tre filialer, og Sparekassen har ingen intentioner om at drosle ned på den lokale tilstedeværelse i år, fremgår det af det netop udsendte regnskab. I 2016 skal der åbnes nye filialer i Helsingør, Køge Bugt, en mini-filial i Hundested samt en ny filial i Nyborg.

an