Røvere er stadig på fri fod

Nordsjællands Politi har endnu ikke haft held med at fange de personer, der tidligere på måneden begik røveri mod Handelsbanken i Stenløse og mod Rema 1000-butikken på Rådhus Allé i Ølstykke.

Men selvom gerningsmændene fortsat er på fri fod, så har politiet ikke opgivet at komme til bunds i de to røveri-sager.

"I begge tilfælde er vi stadig ved at undersøge nogle tekniske spor, så vi er endnu ikke derhenne, hvor vi er ved at opgive en opklaring, men de tekniske spor er sidste skud i bøssen," siger Henrik Laugesen, efterforskningskoordinator hos Nordsjællands Politi.

Han lægger ikke skjul på, at efterforskningen i forbindelse med røveriet mod Handelsbanken den 7. marts, så småt lakker mod enden.

"Der er ikke så meget nyt. Vi har fået flere henvendelser, men vi mangler stadig det afgørende tip. Som sagt skal vi undersøge nogle tekniske spor, men hvis de ikke giver pote, så er sagen afsluttet. Den aktive efterforskning er nemlig overstået," siger Henrik Laugesen om røveriet, hvor en mand kom ind i butikken og truede sig til 800 kr. i kontanter.

Senere på måneden, nærmere betegnet mandag den 21. marts, slog tre maskerede mænd til mod Rema 1000 i Ølstykke.

Efter lukketid gik de ind af den ulåste bagdør, hvorefter de med knive truede tre ansatte til at føre dem hen til pengeskabet, hvor de stjal et ukendt kontantbeløb.

Politiet har kigget på overvågningsbillederne fra butikken, ligesom man har set nærmere på billeder fra togene på Ølstykke Station.

"Billederne har ikke ført til et gennembrud i opklaringen, så vi er lidt i samme situation som med Handelsbanken-røveriet. Vi har stadig de tekniske spor at arbejde ud fra. Én af røverne har angiveligt rørt ved kassen i butikken og ved sikkerhedsgitteret, så forhåbentlig kan vi sikre et DNA-spor. Der blev også blevet fundet et frisk cigaretskod. Det skal undersøges, for det kan stamme fra røverne," siger Henrik Laugesen.