Featureuge skabte fællesskaber

Featureugen på Stavnsholtskolen er efterhånden en gammel tradition, og i denne uge har eleverne haft utrolig mange jern i ilden. Torsdag kunne både lærere, pædagoger og forældre så opleve, hvad eleverne havde fået ud af ugen, der blev kaldt S Factor. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det var skoleleder Jakob Bjerre, der bød velkommen i en fuldstændig overfyldt kantine.

- Det har været vigtigt, at eleverne har prøvet at arbejde på en anden måde end i det daglige. Vi har blandet eleverne fra 0. til 9. klasse, og det har skabt et spændende fællesskab, ligesom det har været spændende at kigge på. Resultatet er 16 forskellige værksteder, som I alle er velkomne til at kigge på. Der er taget afsæt i det, eleverne er gode til, og de er selv kommet med ideerne, sagde Jakob Bjerre blandt andet.

Så var der danseopvisning med taktfaste klapsalver, hvorefter der blev budt på fællessang med fodboldholdet og »Re-Sepp-ten«.

Inden for i de forskellige værksteder var der for eksempel tilbud om bageværksted, malende børn, Den Franske Café, knivproduktion, filmproduktion og skønhedspleje.

En række elever havde skrevet og udgivet StavnsholtAvisen, der var til salg for to kroner. Emir fra 4.a havde taget en rundtur på redaktionen, og han bemærkede, at redaktøren Louise syntes, at det havde krævet et stort overblik, men det var både inspirerende og sjovt at lave avis. Layouteren Rasmus og reklamefolkene Hannah og Maria var enige i, at det var sjovt, men de havde også følt sig lidt pressede på grund af deadlines.

I det hele taget var det en flot og velskrevet avis med både vejrudsigt og horoskoper. Sidstnævnte gav dog anledning til en del panderynker hos avisens udsendte, der under »Sådan bliver din påskeferie« kunne læse følgende under sit stjernetegn: »Tænk dig grundigt om, inden du beslutter dig for noget. Det kan let vise sig at gå galt«.