Muhamad vinder verdensmesterskab i Fifa

17-årige Muhamad Al-Bacha, der er studerende fra Kokkedal, har natten til onsdag vundet VM i Fifa.I finalen slog Muhamad Al-Bacha, der spillede med Frankrig, englænderen Sean Allen, der spillede med Brasilien.

Turneringen har fundet sted i The Apollo Theatre i Harlem, New York. Muhamad Al-Bacha fik da også overrakt trofæet af Fifas World Cup vinder og anfører for New York City FC, David Villa. Derudover modtog han en check på 20.000 dollars, knap 130.000 kroner samt en invitation til at deltage i Fifas årlige prisuddeling, Ballon D'Or.

- At vinde konkurrencen er helt fantastisk. De sidste par måneder har jeg virkelig arbejdet på min præstation og været fuldkommen målrettet mod at spille mit bedste her i New York. At modtage trofæet af David Villa er fantastisk og jeg kan ikke helt fatte det endnu, siger Muhamad Al-Bacha til Fifa.com

Muhamad Al-Bacha træner normalt Fifa i cirka tre til fem timer om dagen, men den rytme er blevet brudt op til mesterskaberne.

- Her op til finalen var jeg med skolen på tur til London, så der har jeg nærmest kun fået trænet i fem timer i den sidste uge, udtaler Muhamad Al-Bacha efter en spilledag på ti timer på 30. etage i New Yorker skyskraber, The Skylark.

På den levende grønne plæne er Muhamad Al-Bachas yndlingshold FC Nordsjælland.

Finalen kan opleves her

Muhamad er verdens bedste til at spille FIFA! Sig tillykke med et like eller en emoji!

Opslået af SN.dk på 23. marts 2016