50 års dag fejres

Dianalund Kommune er en saga blot, men i år, den 1. april, ville kommunen være fyldt 50 år. Det markerer lokalhistorisk Arkiv i Dianalund, der har til huse i det gamle rådhus, nu Borgerhuset, men en reception torsdag den 31. marts fra klokken 15 til 17, Sømosevej 44 i Dianalund

Under receptionen vil der være mulighed for at hilse på gamle kollegaer, partifæller og andre med tilknytning til Rådhuset og til kommunen. Desuden bydes der på lidt mad og drikke og man kan se Lokalarkivets udstilling om Dianalund Kommune.

Det vil også være muligt at købe et signeret eksemplar af Jørgen Mogensens nyeste bog: »Dianalund kommune 1966-2006«.

Messingskilt afsløres

Lokalhistorisk Arkivhar fået lavet et messingskilt i serien om historiske huse, og nu også et, der skal sidde på det tidligere rådhus, der som før nævnt nu rummer et borgerhus for foreninger, samt biblioteket.

Afsløringen af skiltet vil blive en mindre højtidelighed og der vil være taler og fødselsdagstaler i løbet af receptionen. Alle er velkommen.

Om aftenen fra klokken 19 til 22 holder Borgerhuset i samarbejde med LOF en koncert med Lasse og Mathilde i den gamle Byrådssal. Hvis man ønsker fortsat at fejre Dianalund Kommunes 50 års fødselsdag, kan man mod et mindre beløb, deltage i koncerten. Billetter fås ved indgangen eller kan købes igennem LOF.