Gymnastik og højt humør i Jyllinge

jyllinge JGI Gymnastik byder på 4,5 times gymnastikopvisning med gymnaster i alle aldre, når der inviterets indenfor til årets opvisning 2. april kl. 12.30 i Multihallen.

Endnu er der ikke bygget nyt efter den store brand i Jyllingehallen i 2014, og det har stor betydning for de mange brugere.

"Alle JGI's afdelinger har måtte klemme sig sammen på mindre plads og haft færre træningstider end normalt. Men det har ikke fået foreningen ned med nakken, tværtimod, lokalsamfundet står nemlig sammen om den gode sportsånd og møder talstærke op. Derfor åbner JGI Gymnastik Multihallens døre, og inviterer alle ind til en dag i gymnastikkens tegn. For andet år i træk hvor opvisningen foregår på mindre plads en vanligt," lyder det fra Lene Lysholm fra JGI Gymnastik

Midt på dagen bliver opvisningerne sat på pause, hvor foreningen hylder ildsjælene i JGI Gymnastik. 'Årest Gymnast' bliver givet til en gymnast, der har vist sig som en god kammerat og gymnast i løbet af sæsonen. 'Årets Instruktør' er en instruktør, som har gjort det ekstra, og som inspirerer og brænder for foreningen. 'Gymnastik Prisen' bliver givet til ildsjæle i foreningen, som fortjener et skulderklap.

"Hvert år er det meget svært at vælge imellem alle foreningens dygtige gymnaster, instruktører og ildsjæle - men bestyrelsen og opvisningsudvalget bliver hjulpet med gode historier og fortællinger fra sæsonen," lyder det fra Lene Lysholm.

Som noget nyt i år er der blevet samlet ind til et amerikansk lotteri, og det er ikke så få præmier i puljen.