Ekspert i selskabstøj runder et skarpt hjørne

- Gid det var mig, der fyldte 50 år!

Butiksindehaver Hans Møller tager imod med et skævt grin og en kop kaffe. Han havde været isenkræmmer siden 1971, da han i 1988 købte Bonde Boutique, der er stiftet i 1966 af Knud Bonde.

Butikken i Jernbanegade 3 er sidste skud på stammen af i alt fem butikker udover webshoppen, der styres af Hans Møllers søn Michael. Også svigerdatteren Line Møller er involveret i virksomheden og har et stort medansvar for kæden indkøb af tøj.

- Vi har specialiseret os i selskabstøj. Alle steder har vi været nødt til at udvide vores afdeling for selskabstøj. Det er meget populært, fortæller Hans Møller ivrigt.

Boutique bondes kernepublikkum er 40+. Det modne publikum af kunder gerne vil have selskabstøj med en vis stil og samtidig ungdommeligt og smart. Omvendt vil de yngre kunder gerne tilføje festtøjet en vis klasse, som de kan hente inspiration til hos Boutique Bonde.

- De unge kommer nogle gange til vores modeshows sammen med deres forældre og bliver helt betagede, fortæller Hans Møller.

Han kommer oprindeligt fra Strøby Egede og har bestemt ikke fortrudt, at han for godt og vel et års tid siden besluttede af starte sin nyeste butik op i Køge. I forvejen kom kunderne fra både Stevns, Faxe og Køge til hans butikker i Hundige og Roskilde.

Nu er han rykket tættere på dem. Udvalget af tøjmærker som Gerry Webber, Betty Barclay og Joseph Ripkoff er hemmeligheden, mener han. Selskabstøj er blevet en stærk niche for butikken, der også har et bredt udvalg af tøj til hverdag eller fritidsaktiviteter.

- Vores udvalg gør, at folk er villige til at køre stykke vej for at komme til os. Vi har et godt udvalg af selskabstøj og mange af vores kunder køber da også tøj til bryllup, konfirmation eller andre, større fester, konstaterer butiksejeren.

Fra jubilæumsdagen fredag 1. april og otte-14 dage frem kan kunderne glæde sig til masser af gode tilbud, lover Hans Møller.

- Det bliver helt sikkert nogle festlige og interessante dage for kunderne, mener han.