Påskefrokost for alle byens vovser

Lad også hunden få glæde af påskens herligheder, og tag den med i Maxi Zoo Taastrup, når butikken inviterer alle byens vovser til påskefrokost søndag den 20. marts. Her er der dømt ren smagsforkælelse og ægte hundefest med hele tre gourmet-retter på menuen - og det er tilmed ganske gratis. De heldige vovser vil bl.a. kunne stikke snuderne i tunsalat, sild med karrysalat, lammesteg med sovs og lækre hindbærsnitter. Alle retterne er naturligvis velegnede for hundemaver, så du kan lade dig inspirere til madskålens næste luksusmåltid.

Populært event

Påskefrokosten kommer i kølvandet på Maxi Zoos hundejulefrokost sidste år i december. Her mødte byens hunde og deres ejere talstærkt op og havde en smagfuld eftermiddag sammen, da der både blev leget, smovset og snakket.

»Vores hundejulefrokost var en bragende succes, hvor både hundene og deres ejere havde en skøn eftermiddag med masser af lækker mad og godt selskab,« lyder det fra Rikke Jensen, der er butikschef i Maxi Zoo Taastrup.

»Derfor var det helt oplagt, at vi igen i år inviterede til påskefrokost for byens hunde med en lækker menu, der er inspireret af de traditionelle påskeretter og selvfølgelig specielt tilegnet hundemaver,« fortæller butikschefen, der allerede til hundejulefrokosten fik forespørgsler på lignende events.

Påskefrokost for hunde afholdes søndag den 20. marts i Maxi Zoo Taastrup, Gadehavegårdsvej 6, 2630 Taastrup. Ring til butikken for tidspunkt.

Det er gratis at deltage, men husk at bestille bord/tilmelde dig til personalet i butikken eller på tlf.: 43 99 21 07.