Lær at løbe og find glæden ved det

Motion: Et særligt projekt starter nu i Solrød.

Fra 30. marts tilbyder Solrød Atletik og Motion i samarbejde med Solrød Kommune et 13-ugers træningsforløb med to forskellige niveauer målrettet begyndere.

- Synes du også, at det kan være svært at komme op af sofaen? Vil du gerne i gang med at løbe eller blive bedre til at løbe? Så skulle du prøve at løbe sammen med "Igangsætterne" eller "Begynderholdet", siger Kirsten Winther- Olsen, næstformand i Solrød Atletik og Motion.

De to nye løbehold i Solrød starter op med infomøde onsdag den 30. marts 2016 klokken 18. Der er træning bagefter. Alle er velkomne både til møde og træning.

Herefter trænes der fast hver mandag klokken 18 og hver onsdag klokken 19 fra Solrød Idrætscenter. Træningen varer 13 uger og afsluttes den 22. juni 2016. Begge hold skal gennemføre et træningsforløb på 13 uger ledet af uddannede trænere fra Solrød Atletik og Motion.

Holdene

De to hold har forskelligt niveau og mål, og derfor er der et tilbud, der passer alle, som gerne vil i gang med at løbe:

"Igangsætterne" er holdet for dig, der er helt nybegynder og gerne vil i gang.

"Begynderholdet" er for begyndere, som i udgangspunktet kan løbe 5-10 minutter.

- Projektet er i første omgang rettet mod gruppen af inaktive borgere, som har behov for at komme i gang igen efter sygdom/skade samt mod Solrød Kommunes ansatte. "Løb med i Solrød" er et initiativ i kommunens sundhedsstrategi, der handler om at sikre sundhedsfremme i fritiden, siger Peter Jul Jacobsen, idræts- og fritidskonsulent i Solrød Kommune.

Skal du også i gang?

Find alle nødvendige oplysninger og tilmeld via www.dgi.dk/loeb-med.

Kontaktoplysninger:

Solrød Atletik og Motion, formand Kirsten Winther-Olsen, tlf. 21 41 79 52

Solrød Kommune, idræts- og fritidskonsulent Peter Jul Jacobsen, tlf. 56 18 28 27

Bevæg dig for livet - Løb, løbekonsulent Christina Otto Jensen, tlf. 40 62 12 14

Løb lokalt

- Det er ikke altid let at komme i gang med at løbe, men her får borgerne mulighed for at løbe lokalt og på et niveau, som passer den enkelte. Der lægges vægt på sjov, social og seriøs træning. Deltagerne får en fast træningsrutine, styrke til hele kroppen og en oplevelse af løbeglæde, siger Christina Otto Jensen, løbekonsulent i "Bevæg dig for livet - Løb".