Teater Møn inviterer til fredagsbar og workshop

Lendemarke: Teater Møn vil gerne i kontakt med befolkningen og inviterer til til fredagsbar i deres nyerhvervede lokaler på Sukkerfabrikken.

- Vi vil byde på et glas og et lille måltid og vil facilitere en workshop, hvor man kan løfte drømme op i lyset, få nye ideer, snakke konkrete tiltag og sætte handling bag for at virkeliggøre nogle af de mange ideer. Vi vil rigtig gerne lytte til, hvad der mangler eller andre synes kunne være skønt at arrangere i vores nye lokaler på Sukkerfabrikken. Vi ønsker at få ideerne omsat til kommende arrangementer, siger Tilde Knudsen fra Teater Møn.

Teatret har lejet Teatersalen og Den Bøhmiske Hal og vil sætte gang i forskellige aktiviteter og arrangementer

Ved åbningen i december lå der et visionspapir fremme, som folk kunne skrive idéer på, og der kom mange gode.

Det var f.eks. poetry slam, koncerter, dansestudie, legestue for alle aldre, børnehaver og plejehjem fortæller og danser sammen, kæmpe maskebal, jam og bar, kunstinstallationer, kunstnerkarneval, teaterworkshops, tangofestival, intimkoncerter, residency med åbne døre, fællesspisning, loppemarked, open mic, kunstmesse, kontaktimpro, kreativt værksted, magic messe, børnedansefestival, immersive forestillinger, 1700-tallet-inspireret klub og meget mere.

- Så kom og få et glas sammen med os den 10. februar fra kl. 16.00 – 20.00, opfordrer Tilde Knudsen.

Kulturaktør

Teater Møn er forholdsvis nye kulturaktører på Møn, men har allerede markeret sig stærkt på Den Gamle Magleby Centralskole på Østmøn, som parret bag teatret Peter Kirk og Tilde Knudsen købte i 2019.

I sommeren 22 kunne en bevilling fra Vordingborg Kommune understøtte og virkeliggøre en turne til 10 steder rundt på Møn, Bogø og Nyord, så man kunne opleve forestillinger mange forskellige steder. Senest har parret altså så taget endnu en chance med Teatersalen og den Bøhmiske Hal i Sukkerfabrikken.

Teater Møn har lagt billet ind på at blive egnsteater, når Cantabile 2 holder op med at være det.

cv