Hverdagen på Arresødal Hospice

Foredrag Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Halsnæs holder generalforsamling tirsdag den 23/2 kl. 16.30 på Strandgården, Søndergade 80 i Hundested, samme aften kl. 19.30 har lokalforeningen inviteret hospiceleder Lisbet Due Madsen til at holde foredrag over emnet 'Hverdagen på Arresødal Hospice'.

Ordet hospice betyder 'Et hus, der rummer omsorg, lindring og livskvalitet til mennesker ved livets afslutning samt støtte til deres pårørende'. Og sådant et sted er Arresødal Hospice, som sidste år kunne fejre 10 års jubilæum.

De fleste borgere i Halsnæs kender til stedet, som ligger i baghaven til det flotte palæ Arresødal og omgives af den skønne natur i området. Men er man klar over, hvor meget liv der er på Arresødal hospice? Det vil hospiceleder Lisbet Due Madsen gøre os klogere på denne aften.

Lisbet Due Madsen vil fortælle om den hjælp og støtte, som der tilbydes patienter og deres pårørende, der står tæt ved livets grænse. Lisbet vil også komme ind på, hvordan hospice opleves som et sted med mulighed for at opnå størst mulig livskvalitet i den tid, der er tilbage.

Igennem billeder og tekster vil Lisbet Due Madsen fortælle om, hvad det er, som har betydning for patienter, der er indlagt på hospice.

I løbet af aftenen serveres en forfriskning og herefter er der god mulighed for at stille spørgsmål og at komme med kommentarer til Lisbet Due Madsen.

Det er en stor glæde for Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Halsnæs, at kunne byde alle velkommen til denne foredragsaften.