Den vildeste nedtur for NHL-emne

Sport opleves på godt og ondt, og den viste sig fra sin værste side i lørdags, da stortalentet Nikolaj Krag-Christensen spillede kamp i 1. division.

”Det var et hændeligt uheld, hvor det så ud til, at Krag lige skulle skubbe sig væk fra en modstander og så brækkede armen,” fortæller Jesper Duus, der så uheldet, da RSIKs 1. divisionshold vandt 3-2 over Aalborg.

Nikolaj Krag-Christensen var i Danmarks 1. kæde under U20-VM i Finland, og der blev han opdaget af flere NHL-scouts. De har vist så stor interesse, at fire scouts allerede har besøgt Rødovre Skøjte Arena og har fået en indledende dialog med Rødovres stortalent. Der har været besøg fra New Jersey Devils, Columbus Blue Jackets, Winnipeg Jets samt en af de førende NHL-klubber Chicago Blackhawks.

Det forventes, at Krag-Christensen bliver klar i løbet af slutspillet og kommer med til U18 VM i USA.

”Det er så pokkers synd for Nikolaj, og lige nu har han nok svært ved at se noget lys overhovedet. Men skal man være professionel ishockeyspiller, skal man også lære at tackle modgang, for det vil der komme masser af,” siger Duus, der håber og tror, Rødovres fans får glæde af stortalentet igen i næste sæson.