HUI opruster sit High Performance-koncept

Fodboldklubben HUI har for nylig offentliggjort, at de har sikret sig to store trænerkapaciteter til at videreudvikle deres High Performance-koncept i form af Patrick Tronborg, der skal være cheftræner på seniorholdet, og den tidligere islandske landstræner Atli Edvaldsson, der skal arbejde med at skabe kontinuitet i High Performance-konceptet omkring U16 og årgangene frem til seniorholdet.

Ovenpå offentliggørelsen af de to trænere er næstformand i HUI, René Christensen, meget tilfreds med, at klubben får skabt kontinuitet i High Performance-projektet ved at sikre to kapaciteter til at tage sig af de ældste årgange i klubben og seniorholdet. Omkring signingen af Atli Edvaldsson siger han:

"Vi har i det sidste halvandet års tid arbejdet med de to første faser i konceptet, som er U5-U9, ved Børne- og Unge-manager Thomas Elmar, og U10-U15, ved Performance Coach Carsten Dohm. Med Atli viderefører vi nu dette arbejde og sikrer kontinuitet og ensretning i vores træningsmiljø. Helt fra U5 til Senior 1-holdet."

Omkring tilføjelsen af den nye cheftræner, Patrick Tronborg, havde René Christensen følgende at sige:

"Med sin stærke mandskabsbehandling og lederudstråling skal han skabe et velfungerende samarbejde med U19 og klargøre spillerne herfra til FCØ. Derudover ønsker vi at redde pladsen i Sjællandsserien."

Denne opgave tager Patrick Tronborg hul på den 9. april, hvor han skal forsøge at spille FCØ-mandskabet væk fra den nuværende 10. plads ud af 12 hold.