Isen var usikker i Gentofte Skøjtehal

Grundet tekniske (is)udfordringer var det altid imødesete 'Slaget om Strandvejen' mellem Gentofte og Rungsted rykket til den mindre hal 2, og her er pladsen trang.

Derfor havde arrangørerne allerede tidligt fredag sendt info herom via de sociale medier, faktisk for at undgå for stort fremmøde. Kom besøgstallet over 350, ville brandmyndighederne nemlig kunne afblæse opgøret.

Tæt på aflysning kom opgøret aldrig, men nødløsningen med kampafvikling i 'træningshallen' klædte ingenlunde opgøret. Udsynet er simpelthen for dårligt.

De fremmødte kunne dog se et meget aggressivt Stars-hold komme godt fra start. Efter tre minutter fik holdet en gylden chance for at komme på 1-0 efter dømt straffeslag til canadiske Francis Verreault-Paul.

Den store chance blev dog brændt med en svag afslutning på en helt igennem forrygende Rungstedkeeper, Sebastian Feuk, der stod i vejen for mange Stars-afslutninger opgøret igennem.

Det blev dog 1-0 til slut i perioden, da Roberts Jekimovs blev sat godt op af Cody Kunuk til afslutning i powerplay. Glæden varede dog kun under et minut, for da havde Rungsted udlignet til 1-1.

Anden periode blev lidt af en stillingskrig og endte uden mål. Desværre for Stars blev skudstatistikken ikke konverteret til mål, og gæsterne lugtede i stigende grad mulighed for at slå til, og momentum voksede støt og roligt over på gæsternes side.

Så det var fuldt ud retvist, at Rungsted slog til to gange i sidste periode, første gang efter tre minutter. Udesejren blev en realitet i slutminutterne, da det blev til 1-3, hvilket også er de samlede cifre i de to klubbers indbyrdes kampopgør i denne sæson.