Der sker altså meget i Glumsø

Flere og flere vil i det forgangne år have oplevet en mand, som tager billeder med sin mobiltelefon til forskellige arrangementer i det område, den gamle Suså Kommune dækkede.

Manden er Kim Larsen. Han kommer oprindelig fra Hyllested ved Dalmose, men flyttede senere til Næstved og videre til Gelsted, hvor han havde boet i otte år, inden han for 13 år siden flyttede til Glumsø.

Arbejdsmæssigt har han været syv år på Sjællandske i Næstved, hvor han var distributionsinspektør. Det betød, at han stod for alle budene og vognene. Herefter kørte han med gulvmåtter i syv-otte år, inden han kom til Hørkram i Sorø, hvor han arbejdede i frostafdelingen.

Her var der 28 grader frost, og en dag faldt han i de kolde omgivelser. Han blev ved med at have ondt i det ene ben, så efter tre måneder tog han på skadestuen. Her viste det sig, at benet var brækket. Han blev opereret, men benet groede forkert sammen, så han måtte under kniven igen.

- Jeg har været sygemeldt siden 2008, fortæller Kim Larsen, som blev førtidspensionist i 2012, da frostarbejdet også har givet ham slidgigt i foden.

Læs mere i Glumsø Ugeblad.