Dansk talent vil slå til på Giant-Alpecins træningslejr

Team Trefors U23-verdensmester i enkeltstart, Mads Würtz Schmidt, får en unik chance for at vise sit talent på Giant-Alpecins træningslejr. Og det vil den 21-årige cykelrytter benytte sig af.

Han tager derfor med det tyske World Tour-hold til spanske Calpe, hvor Team Trefor senere på sæsonen også skal på træningslejr.

I Calpe skal han, blandt andre sammen med den tidligere Trefor-rytter Søren Kragh Andersen, være med omkring holdet og træningen.

- Jeg forestiller mig en masse træning og lidt intervaller, og så håber jeg da på en lille test på 15-20 minutter, hvor jeg kan brænde den af og vise, hvad jeg kan.

- Så de kan se, at jeg også duer til noget i den her sæson, siger Mads Würtz Schmidt til holdets hjemmeside.

Selv om Giant råder over stjerneryttere fra den absolutte top, føler han sig godt rustet til træningslejren.

- Jeg er selvfølgelig meget spændt, men ikke så nervøs for træningen. Jeg er i en pæn form, og det er i træningen, jeg gerne vil vise, at jeg har niveauet. Det tror jeg på, at jeg kan, siger han.

Det bliver anderledes, fordi rytterne i gruppen tæller vinderen af sidste års Milano-Sanremo, John Degenkolb, og Tom Dumoulin.

- Det bliver også en spændende oplevelse, men træning er træning. Vi er alle cykelryttere og kan lide det, men det bliver lidt spændende alligevel, når man skal ligge og træne med folk som Degenkolb og Dumoulin.

- Det er nok ikke lige mig, der fyrer den første joke af, lyder det fra Mads Würtz Schmidt.

Træningslejren med Giant er et godt skridt på karrierevejen, føler Mads Würtz Schmidt.

- Jeg skal bare være mig selv og vise mig selv frem på den måde, som jeg er. Så må vi se, hvordan det hele ender.

- Til at starte med er det bare at møde dem, for at jeg kan se, hvordan de fungerer, og de kan se, hvordan jeg fungerer. Jeg glæder mig, siger han.