Schmeichels chef om trofæ-chance: Det er desværre ikke maj

Den danske Leicester-målmand, Kasper Schmeichel, stod en strålende kamp, da han onsdag aften var med til at sikre en 1-0-sejr på udebane mod Tottenham.

Dermed indtager Leicester City fortsat andenpladsen i Premier League med 43 point i 21 kampe - kun målscoren holder klubben væk fra førstepladsen.

Alligevel slår Leicester-manager Claudio Ranieri koldt vand i blodet.

- Desværre er det januar, ikke maj, siger Ranieri med henvisning til, at Premier League først bliver afgjort senere på året.

- Der ligger stadig virkelig meget arbejde foran os. Vi skal tage det roligt og tro på det, vi er i gang med, siger han onsdag aften ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Leicester havde forud for kampen mod Tottenham ikke hevet en sejr hjem i tre kampe. Faktisk havde holdet slet ikke formået at score, hvilket fik flere til at forudse, at klubbens overraskende sæsonstart var i færd med at smuldre.

Men en sejr over Tottenham har sat en tyk streg under, at klubben fortsat har gode chancer for at slutte i toppen af tabellen.

Også Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, mener, at Leicester fortjener at slutte blandt de fire bedste hold i Premier League, hvilket kvalificerer klubben til næste sæsons Champions League.

- Jeg synes, at de fortjener det, siger Pochettino som svar på spørgsmål om, hvorvidt Ranieris tropper kunne holde fast i toppen resten af sæsonen.

- Stor respekt til dem. Jeg er virkelig skuffet, men jeg mener, at de fortjener at slutte der, hvor de ligger lige nu, siger han videre ifølge Reuters.