Politi fanger efterlyst narkobilist i biljagt

En 27-årig bilist, der var efterlyst i tre politikredse, blev natten til onsdag bragt til standsning af en politipatrulje fra Nordsjællands Politi. Dermed kan samfundet gøre sine mellemværender med ham op, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Politipatruljen bemærkede klokken 01.20 tre biler på en parkeringsplads ved Smørum Centret på Flodvej i Smørum, og da personer ved bilerne fik øje på ordensmagten, kørte de fra stedet i tre forskellige retninger, hvilket fik betjentene til at vælge det ene køretøj og sætte efter.

Det lykkedes at få bilen, som var uindregistreret og havde stjålne nummerplader fra et andet køretøj, bragt til standsning, oplyser Henrik Duus, specialkonsulent ved Nordsjællands Politi.

Føreren, en 27-årig mand fra Tune ved Roskilde, blev anholdt, idet et narkometer viste, at han var påvirket af cannabis og kokain, hvilket han blev sigtet for. Det var tredje gang, han fik en sådan sigtelse indenfor to år, så politiet besluttede også at beslaglægge hans bil, og det modsatte han sig. Sagen skal derfor forelægges en dommer i løbet af onsdagen.

Den 27-årige viste sig også at være eftersøgt af Nordsjællands Politi, Københavns Vestegns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi for blandt andet bedrageri og en fogedsag, som myndighederne nu kan komme videre med.