V-medlem skifter til S

Endnu et medlem har forladt Venstre i Albertslund. Først skiftede Tina Graugaard til Konservative, nu skifter Lasse Wilson Crüger til Socialdemokraterne.

Lasse Wilson Crüger var opstillet som kandidat for Venstre ved kommunalvalget i november 2013, men blev ikke valgt ind.

Han har siden været medlem af bestyrelsen i Venstre, men sidst i september måned meldelte han bestyrelsen, at han ikke længere kunne stå inde for den politik der blev ført. Lasse Wilson Crüger lader forstå, at det er både landspolitiske og lokale emner, der er baggrunden for det usædvanlige partiskifte.

"Grundene til jeg valgte at forlade Venstre, skyldes blandt andet synet på miljøet, kommunalstøtte, og bebyggelse i kystområder", siger Lasse Wilson Crüger, der tilføjer, at han blev "bekræftet i at valget var det rigtige, efter at man ville skære i støtten til ældre."

"Det har altid været et af mine kerneområder, at vi behandler vores ældre og børn godt ,både kommunalt og på landsplan."

Det nye S-medlem erkender, at hans beslutning kan give anledning til en del diskussioner. Han henviser til, at der efter Tina Graugaards farvel var beskyldninger fremme om "vælgerbedrag", men han håber på forståelse hos vælgerne:

"Jeg håber, at de der stemte på mig til kommunalvalget, var på grund af mine mærkesager fra valget i 2013. Disse vil jeg stadig kæmpe for. Det er jo også derfor mit partiskifte kommer nu", siger Lasse Wilson Crüger.