Koncert: Unge stemmer i jubilæum

I januar 2006 inviterede Højelse og Lellinge Menighedsråd for første gang børn og unge til at være med i et nyoprettet kor. Det er altså i disse dage 10 år siden, og i de forløbne år har de unge stemmer skabt liv og glæde i kirkerne. Koret optræder 10-12 gange om året ved gudstjenester og koncerter, og med jævne mellemrum har der været opført kirkemusicals.

Korets medlemstal gennem årene har svinget mellem 14 og 30 piger og drenge, og p.t. tæller koret 21 sangglade unge af begge køn.

Ved en jubilæumskoncert i Lellinge Kirke onsdag d. 20. januar kl. 19 kan man opleve nogle af korets egne favoritter under ledelse af organist Anne Braüner. Musikalsk spænder det vidt - fra gregoriansk inspireret latinhymne fra Taizé-klosteret i Frankrig til helt ny gospel fra USA. Og som altid vil der være fællessange, så alle kan opleve glæden ved at synge.

Efter koncerten inviterer Højelse og Lellinge Menighedsråd på både lidt godt at spise og drikke. Alle er velkomne - også tidligere korsangere og deres familier.