Ny cheftræner vil hæve overliggeren i Skive

Skives håndboldherrer har fundet en ny cheftræner for de kommende to sæsoner. Valget er faldet på 33-årige Ole Bitsch, der har trænet Randers HH de seneste fem år.

Ole Bitsch, som overtager trænersædet til sommer efter Simon Sørensen, glæder sig til at tage fat på arbejdet i Skive.

- Jeg ser et rigtig stort potentiale i at videreudvikle det gode stykke arbejde, som Simon Sørensen har leveret igennem en årrække.

- Jeg kommer til en klub, der er skarp på sine værdier og som værdsætter fællesskabet som en naturlig del af det at præstere på topniveau og opbygge en stærk klubkultur, siger Ole Bitsch til klubbens hjemmeside.

- Der skal ikke herske nogen tvivl om, at min ambition er at hæve overliggeren på det sportslige plan, så vi i fællesskab kan gå efter nye mål - potentialet er i hvert fald til stede, mener han.

Ole Bitsch, der som aktiv håndboldspiller optrådte for Viborg, Lemvig og norske Stord, er i gang med at tage de sidste moduler på den højeste uddannelse, man kan få som træner i Danmark.

- Vi har gået målrettet efter en cheftræner der kunne bygge videre på det arbejde, som Simon har udført. En træner der er dialogbaseret og har værdierne på plads, for det er dét, vi i Skive skal arbejde med.

- Et stærkt fællesskab, gode værdier og sportsligt højt ambitionsniveau. Det mener vi, vi kan få i samarbejde med Ole Bitsch, siger Skive-direktør Peter Andersen.

- Nu vil den nye cheftræner og os påbegynde sammensætningen af den kommende sæsons trup, og der forventer vi at kunne sammensætte et både seværdigt, spændende og slagkraftigt hold, siger han.

Skive ligger aktuelt næstsidst i Boxer Herreligaen og ved derfor endnu ikke, om den står på 1. division i næste sæson.