Ny Blovstrød-løber blev dansk mester i trail-løb

Selv uden Dorte Dahl lykkedes det alligevel Blovstrød Løverne lørdag at komme hjem fra Bornholm med to guldmedaljer fra det andet danske mesterskab i såkaldt lang trail-løb.

Under ekstreme forhold på den 53 kilometer lange og kuperede rute i sne, is, frostgrader og mudder ved Hammerknuden og Hammershus på Bornholm var Jesper Noer hurtigst af alle og genvandt sit danske mesterskab fra sidste år, hvor der for første gang var DM i lang trail.

"Jeg løb Frankfurt Marathon i slutningen af oktober, og nu er jeg på den igen to en halv måned efter, så det er dejligt at kunne vinde her i dag," udtalte Noer efter løbet til TV2 Bornholm.

Jesper Noer, der før denne sæson er skiftet fra Sparta til Blovstrød Løverne, indrømmer dog samtidig på sin facebook-side, at det havde været et hårdt løb og krævende at vinde.

"Selvom jeg lå forrest hele vejen var det en hård omgang. Jeg fik hård modstand hele vejen og følte mig først sikker på sejren med tre-fire kilometer igen," konstaterer Jesper Noer, der løb de 53 kilometer i det hårde terræn på fire timer og 51,15 minutter og var godt fire minutter foran nummer to i mål, Christian Nørfelt fra Tejn IF.

Ud over Jesper Noer stillede Jens Arne Christiansen også op i DM-løbet på Bornholm og vandt meget sikkert guld i M55-klassen. Han var med tiden seks timer og 41,49 minutter næsten to timer foran nummer to i sin klasse og løb sig samtidig ind på en samlet 19. plads af alle i det ekstreme løb.

Næste DM-opgave for Jesper Noer bliver i øvrigt DM på 10 kilometer landevej i marts, hvor han dog ikke regner med at vinde en medalje.