Bødker sejrer i Rødovre-træf i Vancouver

Mikkel Bødker og Arizona vandt et tæt opgør, da to tidligere Rødovre-spillere mødtes i NHL-kamp i Vancouver.

Den yngste af de to tidligere Rødovre-spillere, Mikkel Bødker, kunne smile bredest, da han sagde tak for kampen til tidligere klubkammerat og landsmand Jannik Hansen efter nattens danskeropgør i amerikansk ishockey.

Arizona Coyotes vandt 3-2 i en tæt NHL-kamp i Rogers Arena i Vancouver.

Selv om Bødker er i gang med en stor sæson med masser af point, kom han ikke på scoringstavlen i kampen natten til tirsdag.

Efter kun 40 sekunders spil stod Jannik Hansen for kampens første skud på mål, men det blev heller ikke til point for ham.

For kun et par uger siden måtte Jannik Hansen forlade isen i en kamp for at blive syet i panden, og siden vendte tilbage og blev matchvinder.

Tidligt tirsdag morgen var uheldet igen ude for Vancouver.

Næsten som var det en tennisketsjer ville Arizonas Michael Stone slå en løs puck væk foran eget mål. Desværre sendte han pucken direkte på munden af Vancouvers topscorer, svenskeren Daniel Sedin, som mistede nogle tænder i processen.

Sedin kan se frem til et besøg hos tandlægen, men han vendte tilbage til kampen. Dog uden at blive matchvinder, som det skete for Jannik Hansen.

Med sejren er Arizona nu nummer to i Pacific Division, tre point foran to andre danskerhold Anaheim (Frederik Andersen) og Vancouver (Jannik Hansen).

Dallas Stars, som også hører til i Western Conference, er lige nu bedst i ligaen.