NH er klar til Liga-spil

håndboldligaen: Med EM snart overstået, er de hjemlige håndboldspillere for alvor ved at være klar til at genoptage Liga-spillet. Nordsjælland Håndbold var torsdag aften i Ystad for at pudse formen af, ovenpå en lang pause, hvor der har været lagt vægt på fysisk træning.

"Det blev faktisk en rigtig god gang håndbold", fortæller cheftræner Ian Marko Fog.

"Jeg er især glad for spillet i både forsvar og angreb i første halvleg. Efter pausen får vi svært ved at løse svenskernes 5-1 opdækning, og samtidig spiller Ystad's helt store profil, Kim Andersson formidabelt, så med kun et par minutter tilbage, er vi bagud med tre. Men en god slutspurt sikrer os uafgjort, så alt i alt, er jeg tilfreds med kampen".

Kampen gav gensyn med én af NH's langtidsskader, målmand Mike Jensen, mens det endnu er for tidligt for Nicolai Pedersen.

Torsdag, den 11. februar kl. 18.30 genoptager Nordsjælland Håndbold Liga-spillet i Farum Arena mod Ribe-Esbjerg. Kampen bliver vist på TV2, som et dobbeltarrangement med København Håndbold, der efter NH's vigtige kamp mod Ribe-Esbjerg - møder Team Tvis Holstebro i Dameligaen.

NH-adgangskort giver adgang til begge kampe.

De to efterfølgende kampdatoer på hjemmebane er blevet ændret. Således spiller Nordsjælland Håndbold i FrederiksborgCentret tirsdag, den 16. februar kl. 19.00 mod Ålborg Håndbold og lørdag, den 27. februar kl. 17.10 i FrederiksborgCentret mod Skanderborg Håndbold. Også denne kamp sendes på TV2, som dagens supermatch.

Denne lørdag er også dagen, hvor Nordsjælland Håndbold afvikler den årlige Kilometerjagt med start kl. 14.30.