FCK-stjerneskud fravælger Danmarks landshold

Fodboldspilleren Youssef Toutouh har endnu ikke været udtaget til Morten Olsens landshold, men eksperter har i noget tid set ham som en ung spiller, der bankede på.

Nu har han valgt at takke ja til tilnærmelser fra Marokko. Det fortæller den 23-årige FC København-profil til Ekstra Bladet.

- Jeg har valgt at følge mit hjerte i det her. Min familie og jeg har rødder i Marokko, som betyder meget for mig, selv om jeg er vokset op i Danmark og er stolt af det, siger Youssef Toutouh til avisen.

Fodboldspilleren er født i Danmark, men begge hans forældre er marokkanske, og Marokkos landstræner Zaki har ifølge Ekstra Bladet flere gange været i kontakt med Toutouh.

I december var landstræneren også på plads i Parken til en superligakamp, og han havde efterfølgende et møde med Toutouh.

- Som fodboldspiller handler det om at nå så mange store oplevelser som muligt, og jeg føler, at det kan jeg få med det marokkanske landshold, som har vist meget stor interesse for at få mig med, siger han videre.

Ifølge Ekstra Bladet har Danmarks kommende landstræner, Åge Hareide, forhørt sig hos sin landsmand, FCK-manager Ståle Solbakken, om han kunne overtale Toutouh til at spille for Danmark.