Anna Emilie Møller Europas bedste i landskamp mod USA

At Anna Emilie Møller er blandt de bedste juniorløber i Europa, slog kæmpetalentet fra Blovstrød Løverne endnu engang fast med syvtommersøm, da hun ved den traditionsrige crosslandskamp mellem USA, Europa og Storbritanien, Great Edinburgh XCountry, som løberne er blevet udtaget til på baggrund af deres resultater ved det nylige EM i cross, blev nummer tre og bedste løber på det europæiske hold.

Med resultatet gentog Anna Emilie Møller sin sensationelle tredjeplads fra løbet sidste år. Men denne gang var hun meget tættere på de to første i mål og bekræfter dermed sin fortsatte positive udvikling.

Anna Emilie Møller, der blev nummer otte og var med på det danske hold, der vandt bronze ved EM, fulgte fra start med de to britiske forhåndsfavoritter Bobby Clay og Harriet Knowles-Jones. Og efter de fire kilometer var hun blot tre sekunder efter vinderen Clay og få meter efter Knowles-Jones, der vandt sølv ved EM Cross og dengang var hele 21 sekunder foran Anna Emilie Møller.

Hos seniorerne var der i øvrigt også en dansker med på Europas hold, Anna Holm Baumeister, der kom i mål på en ottendeplads.