Ny Baldoni-turné med store illusioner

Cirkus Baldonis nye forestilling »Vild med trylleri« er spækket med store illusioner.

René Mønster har været tryllekunstner i mere end 30 år. Og nu vender den erfarne cirkusdirektør tilbage til udgangspunktet i forestilling »Vild med trylleri«, der er et trylleshow for hele familien, som har premiere i aften i Næstved og slutter 17. februar i Faxe.

Undervejs besøger Cikus Baldonis ni tryllekunstnere også sportshaller i Kalundborg, Slagelse og Nykøbing F, samt 10 byer på Færøerne.

- Det er et totimers Vegas-produktion, hvor illusionerne ikke ligner det, man ser til hverdag. Vi har numre, som man normalt kun ser på tv med udbrydertricks, forsvinding, forvandling og fremtrylningsnumre. Det er noget vi har arbejdet på i fire-fem år, og forestillingen er med folk jeg kender godt, blandt andre Pjerrot fra Tivoli Friheden, fortæller René Mønster.

Den oversavede dame, illusionen hvor man med motorcykel kører igennem en person, sjove tryllenumre, tankelæsning, bugtaleri, fingerfærdighed, tankelæsning, komik og bugtaleri er også med i den nye forestilling, hvor de medvirkende også er illusionistfamilien Veres fra Ungarn, varietetryllenummer med Rikki & Nancy, den komiske trylleduo M&M, samt tryllekunstneren Patrick.

Også plads til en jonglør

Den eneste ikke-tryllekunstner er jongløren Delirus som til gengæld jonglerer så man tror det er trylleri, når han både benytter ild og vand i nummeret.

Billetter kan købes på www.vildmedtrylleri.dk og i forhallen en time før forestillingen.

Første forestilling er i aften klokken 18 på Garderhusarkasernen i salen, Kasernevej 24 i Næstved.

Onsdag den 17. februar fuldender Cirkus Baldoni turnéen i Faxehallen, Rådhusvej 6 i Faxe.