Kaspar: Det er andet end en kop kaffe

sjælland: Københavneren Kaspar Carlsen ser frem til lørdag, hvor han skal møde sin ski-partner for første gang, for det der med at være på en blind date er ikke noget, han har prøvet før.

- Jeg ser vældig meget frem til at komme ud og date på en lidt anderledes måde. Og til at lære nogle nye mennesker at kende og så selvfølgelig at stå på ski, men jeg ved ikke så meget om, hvad jeg går ind til.

- Jeg er altid åben overfor nye muligheder, men det her med at skulle afsted med en, jeg ikke kender, det er noget andet, end at drikke en kop kaffe i to timer. Jeg tror, det er en bedre måde at gøre det på, fordi der er tid til at lære hinanden bedre at kende, siger Kaspar Carlsen, der både står på ski og snowboard og som også er til afterski, når dagen på pisterne er omme.

Kaspar Carlsen er matchet med Mandy Sommerlund og de skal begge til sammen med Nikoline J. R. Jørgensen og Johan Vedsmand Jensen.

- Vi er to par, og det betyder, at der både er en kammerat og to piger at væer sammen med, men når man sådan går ind til noget ukendt, så er det begrænset, hvor mange holdninger man har på forhånd. Jeg går åbensindet ind i det her og glæder mig til at lære nogle nye mennesker at kende, siger Kaspar Carlsen.