Kærestepar i retten for vold og trusler

En sag om vold og trusler mod en 38-årig kvinde og hendes teenagedatter blev mandag indledt ved Retten i Roskilde. Her sad et kærestepar på 34 og 47 år på anklagebænken i sagen, der fandt sted på Ringstedvej i Køge den 20. januar 2015.

I retten beskrev offeret, hvordan hun blev tildelt lussinger og nikket en skalle af den kvindelige tiltalte, mens den mandlige tiltalte blandt andet truede hendes dengang 13-årige datter med at sende indvandrerbanden Black Cobra efter hende.

De tiltalte erkendte begge at have været på adressen, men nægtede sig skyldige i nogen former for vold eller trusler.

Den 38-årige kvinde var på tidspunktet for episoden kæreste med den kvindelige tiltaltes ekskæreste. Det tidligere par har en fælles datter, og det var datteren, der var omdrejningspunktet i striden.

Da den 34-årige tiltalte forgæves havde forsøgt at få et reelt svar fra sin ekskæreste på, hvor deres fælles datter befandt sig, besluttede hun sammen med den 47-årige tiltalte at køre til ekskærestens adresse for at få en afklaring.

Ved retsmødet mandag var den kvindelige tiltaltes ekskæreste og far til pigen indkaldt som vidne, men han udeblev på grund af sygdom. Sagen fortsætter derfor med et nyt retsmøde den 27. april.

De to tiltalte er begge tidligere straffede, mens den 38-årige forurettede før har været indblandet i sager om vold og trusler.