Børnene nød den årlige julefest

451 glade og feststemte gæster tog sig en ekstra tur rundt om juletræet, da der i går var inviteret til den traditionelle juletræsfest i Havdrup Hallen.

- Det gik rigtigt godt, og det er skønt, at så mange fortsat har lyst til at møde op, siger Jane Madsen, der er formand for børnenes juletræsfest i Havdrup.

- Vi var vel omkring 100 flere end sidste år, og jeg det primært skyldes, at vi er blevet bedre til at sælge billetter på nettet.

- Det har gjort det lettere for de ofte travle børnefamilier, og vi har kunnet se, at mange har købt i sidste øjeblik, siger hun.

Festen forløb som den skulle med dans om juletræet, besøg af julemanden og musikalsk underholdning med de altid festlige Tage og Morten.

De 15 voksne nissehjælpere og Jane Madsen havde nok at se til og blandt andet måtte der dækkes op til et helt bord ekstra, fordi der var så mange deltagere til den efterhånden 116 år gamle traditionsrige julefest.

Det kræver i sagens natur masser af engagement at arrangere så stor en juletræsfest, men det er ikke noget problem for Jane Madsen

- Jeg elsker julen, og derfor sagde jeg ja med det samme, da jeg fik tilbudt den her post for 11 år siden, siger hun.

- Det er mit hjertebarn, og alle de glade smil hos børnene gør det hele værd.

- For det koster da en del tid, men heldigvis har jeg så også en mand, der gider være julemand, ellers kunne det godt give lidt problemer, siger hun med glimt i øjet.