Ny præsident i Rotary-klubben

Hårlev-Karise Rotary Klub har skiftet præsident. I mandags afløste Ivan Mikkelsen Christian Bille Larsen, der har stået i spidsen for klubben i halvandet år.

Normalt sidder præsidenterne i Rotary-klubberne i et år ad gangen med skiftedag midt på sommeren. Men fordi ét af klubbens medlemmer, der var udpeget som kommende præsident, gik bort forrige sommer, valgte Christian Bille Larsen og Ivan Mikkelsen helt utraditionelt at dele hans præsidentperiode mellem sig.

- Jeg ser frem til halvandet år som præsident for klubben, hvor jeg fortsætter den samme gode linje, som Christian Bille Larsen har lagt. Dog vil medlemmerne se et endnu tættere samarbejde med Store Heddinge Rotary Klub i min præsidentperiode, fortæller en forventningsfuld Ivan Mikkelsen, der således vil sidde på posten frem til juli 2019.

Første fællesmøde med Store Heddinge Rotary Klub i Ivan Mikkelsens præsidentperiode er da også allerede programlagt til onsdag 3. januar, hvor den nye borgmester: Anette Mortensen er indbudt som gæst for at løfte sløret for sine visioner.