Honningjulehjertepynteværksted fik besøg af julemanden

Der var fuldt hus og kø, da Farmors populære værksted besøgte Kulturarkaden, der ovenikøbet fik besøg af julemanden.

 

Vordingborg  

Der blev pyntet honninghjerter til den store guldmedalje i lørdags, da Farmor fra Farmorhuset havde inviteret til ?honningjulehjerte-pynteværksted? i Kulturarkaden. Krymmel og glasur i alskens farver var - udover selve honninghjerterne - de vigtigste ingredienser, da børnene og deres voksne gik i gang med pyntningen, som endte med at julehjerterne blev pakket ind i fint folie. 

Farmor havde taget 120 julehjerter med, og der blev brug for dem alle, ligesom da Farmor havde tilsvarende arrangementer på Møn og Præstø biblioteker. 

- Det er vist sjette år med honninghjerter, lyder det fra Farmor, som glæder sig over opbakningen til den tilbagevendende tradition, som er flyttet fra Farmorhuset i Algade til bibliotekerne. 

- Der kommer flere, når jeg kommer ud på bibliotekerne, hvor jeg i forvejen har mange af mine andre arrangementer. Det er et meget fint samarbejde, understreger Farmor, der egentlig hedder Annette Marie Andersen.

 

Og så kom julemanden

Succesen var så stor, at der var kø først for få at få udleveret honninghjerter og pynt, kø for overhovedet at få en plads ved et bord  og kø for at få pakket det pyntede honninghjerte ind. 

Julemanden må have fået et nys om, at der var så mange børn samlet på biblioteket, for pludselig lød der en række ?ho, ho ho?er? , og julemanden  - i skikkelse af Farmors hjælper Petter -  kom ud fra det tilstødende kontor. 

Julemanden tog plads for at tage i mod julegaveønsker, mens  Farmor sad ved siden af og sørgede for, at børnene ikke hev julemanden i skægget.

Farmor har mange roser til sine trofaste hjælpere, for uden dem, kan det slet ikke lade sig gøre at afvikle et arrangement med så mange børn.

Selv har Farmor været stækket, efter at hun i september faldt og brækkede sit knæ.  Det har dog ikke slået Farmor ud, og ?Farfar Ove? har troligt trillet rundt med Farmor i en kørestol til alle planlagte arrangementer i efteråret.  Nu kan Farmor nøjes med krykker, men der mangler stadig en del genoptræning, før hele byens Farmor igen er i fuldt vigør.