Sæsonafslutning i foredragsforening: Rundt om Benny Andersen

Lillian Hjorth-Westh fortæller om Benny Andersen. Pressefoto

Græse: Der er lagt op til en spændende og underholdende aften onsdag den 8. marts, når sæsonen rundes af i Græse-Sigerslevvester Foredragsforening med besøg af forhenværende højskoleforstander Lillian Hjorth-Westh - en af Danmarks dygtige fortællere.

Lillian Hjorth-Westh er uddannet fra Tønder Seminarium og har undervist i litteratur blandt mange andre gøremål. Hun har været på Bornholms Højskole i 30 år, heraf godt cirka 10 år som forstander - indtil slutningen af 2016.

Lillian Hjorth-Westh er kendt som en særegen historiefortæller med mange foredrag rundt omkring i hele landet. Med empati og forståelse for mennesker fortæller hun på en engageret måde, så både latter og tårer presser sig på ved historierne om de personer, hun portrætterer.

I foredraget 8. marts fortælles om Benny Andersen liv, og nogle af hans sange skal synges som fællessang til akkompagnement af foreningens pianist Andreas Flensted.

Den folkekære digter og musiker har givet os meget. Tekster med humor og alvor. “Se hvilken morgenstund” og “Barndommens land” er sange, der kendes af alle. .

Arrangementet finder sted i Kultur- og forsamlingshuset Græse gl. Skole 8. marts klokken 19.30. Billetter, der inkluderer kaffe og kage, købes på foredragsforeningen.nemtilmeld.dk. Man kan læse mere på www.foredragsforeningen.dk.

hep