Skoleudvalgsformand er ydmyg og beæret

Egedal Kommunes nye formand for det nye Skoleudvalg Betina Hilligsøe (V) har fulgt skoleområdet i kommunen fra en skolebestyrelse i 11 år. Nu skal hun selv prøve kræfter med skoleområdet fra den politiske side af bordet.

- Jeg er vildt ydmyg over at være blevet vist den tillid. Både af dem, der har stemt på mig, og den, der er blevet vist mig bag lukkede døre. Det er jeg beæret over, siger Betina Hilligsøe.

Hun er 46 år og bor i Stenløse Syd med manden Thomas og de tre døtre Emma, Bolette og Laura på 17, 15 og 12. I kraft af døtrene har hun i 11 år været engageret i skolebestyrelsen på Lærkeskolen, som først fik Veksø Skole med, og siden blev udvidet til Distriktsskole Stenløse, der nu tæller både Lærkeskolen, Veksø Skole, Bækkegårdsskolen og Stengårdsskolen. I løbet af den lange valgkamp har hun glædet sig over, at hun ikke er den eneste, der synes, at der skal gøres noget for skolerne.

- Samtlige partier har erkendt, at skolerne har det svært, så vi behøver ikke at bruge lang tid på, om der skal gøres noget. Spørgsmålet er, hvordan, siger Betina Hilligsøe.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 25. november.