Rønnede Kro fastholder sine to stjerner

Sidste år slog Rønnede Kro for alvor sin formåen fast i Den danske Spiseguide, der af mange i branchen anses for den danske pendant til den franske Michelin-guide.

Her fik kroen to stjerner - den havde ingen i forvejen.

Rønnede Kro fastholder sine to stjerner i Den danske Spiseguide 2018, på trods af udskiftning i personalet. Anders Holst, der tidligere har fungeret som souschef på Rønnede Kro, overtog køkkenchefhabitten tidligere på året.

- De gør det fortsat godt. Ved tildeling af stjerner ser vi først og fremmest på køkkenet og betjeningen. Hvis man skifter køkkenchef midt i sæson, som det er sket i Rønnede, så kan vi ikke stå inde for tildeling af flere stjerner end tidligere år, når vi har haft så kort tid med den nye køkkenchef. Men vi føler, at Rønnede Kro viser vedholdenhed og stabilitet på et niveau, der er lige så godt, som det var sidste år. De er inde i en udvikling, som absolut har værdierne til mere end to stjerner, siger Bent Christensen, Haslev, der er ophavnsmand og redaktør på Den danske Spiseguide.

På Rønnede Kro glæder man sig over, at se de to stjerner i spiseguiden igen i år.

- Vi er meget tilfredse, og vi tror også på, at der er potentiale for flere stjerner, siger gastronomisk anfører, Jonas Mikkelsen, der driver kroen med Silje Brenna,

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge tirsdag 31. oktober og i Sjællandske Næstved onsdag 1. november.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink