Hvem skal have Gentofte Kommunes Initiativpris i år?

Den frivillige forening Drug Rebels, der arbejder for, at færre unge tager stoffer, vandt sidste år Gentofte Kommunes initiativpris. På billedet ses Stine Winther Mygind, Caroline Klein, Julius Mygind og Christina Nyborg. Pressefoto

Gentofte er fuld af stærke initiativer, virkelyst og idéer. Derfor uddeler Kommunalbestyrelsen årligt Initiativprisen. Prisen, der foruden æren udløser 25.000 kr., gives hvert år til en person eller en gruppe af personer, der har gjort en særlig indsats for lokalsamfundet, fortrinsvis inden for det sociale eller kulturelle område eller inden for idræts- eller erhvervslivet.

Din kandidat

I 2022 gik prisen til den frivillige forening Drug Rebels, der arbejder for at informere unge om rusmidler, klæder dem på til at træffe bevidste valg og gør flere i stand til at vælge stofferne fra.

Har du et forslag til, hvem der skal have prisen i år, så send din indstilling med navn og begrundelse til kulturkonsulent Per Sohl på ps@gentofte.dk sammen med kontaktoplysninger på den person eller forening, du indstiller. Per Sohl skal have dit forslag inden den 1. marts 2023.

joachr