K må opgive vagter på station

Selvom der blandt budgetforligspartierne i Hørsholm var stor tilfredshed med budgetaftalen 2018-2021, måtte de også sande, at der var nogle ting, som der ikke blev plads til. Et af de ønsker, der blev sorteret fra, var den Konservative drøm om at bruge penge på et privat vagtværn, der skulle skabe større tryghed særligt på Kokkedal Station.

- Jeg havde gerne set, at vi i aftalen havde haft en del omkring tryghed og nogle vagter, og at vi som kommune var gået ind i, hvordan vi aktivt skaber tryghed. Jeg må i gang med at finde ud af, hvordan vi sikrer trygheden, for det ligger os meget på sinde i Det Konservative Folkeparti. Vi skal finde ud af, hvad vi gør med Kokkedal Station og nogle af de andre områder, hvor borgerne ikke føler sig trygge, sagde borgmester Morten Slotved (K), da budgetaftalen blev fremlagt mandag aften.

Han fortsatte:

- Da vi forhandlede aftalen, skulle vi prioritere, om vi ville lægge penge i vagter eller i 0-6-års området, og der ville jeg hellere lægge pengene i børneområdet. Det var den diskussion og afvejning, der var, og jeg støtter op om den prioritering, selvom jeg da godt kunne have tænkt mig både skattelettelser og penge til vagter.

Det var dog ikke kun borgmesteren, der kunne pege på noget, der ikke var blevet plads til. Kystsikringen langs Øresundskysten er der afsat ni millioner kroner til, men projektet må vente til 2019. Det må forskønnelsen af Usserød Kongevej også.