Ekstra oplevelser med mad fra RO: KOST

Deltagerne får fingrene i fødevarerne, når madfestivalen RO:KOST i år udvider med en række særarrangementer i perioden 28. september til 8. oktober.

En række lokale fødevareproducenter åbner dørene og byder gæsterne med ned i maden.

Chefkok Peter Møller fra restaurant Moehr deler ud af sine madlavnings-tips ved en tur i marken på det økologiske og biodynamiske landbrug Kiselgården.

Hos Grundsmag får deltagerne fingrene i bolledejen og lærer ælte- og hævemetoder samt nørdeviden om surdej. Grundsmags kok Marie Vedel står også for et arrangement, hvor deltagerne lærer at pimpe deres lokale grøntsager.

Herslev Bryghus byder på en smagsrejse, der både går bag produktionen af øl og har afstikkere til gastronomi, dyrevelværd og vild mad.

Billetter og nærmere oplysninger om de lokale fødevareaktørers særarrangementer ved madfestivalen, findes på rokost.dk.