Næstved-profil forlænger

Næstved har fremtidssikret sig i defensiven ved at forlænge aftalen med Jesper Christiansen, der oprindeligt havde kontraktudløb efter denne sæson.

I sommerpausen ville han gerne sælges, men nu har piben fået en helt anden lyd hos Jesper Christiansen.

Den bomstærke forsvarsspiller har netop sat sin signatur på en ny kontrakt, der binder ham til Næstved frem til sommeren 2020.

Det er med andre ord en både overraskende men også meget vigtig kontraktforlængelse, som man nu har fået på plads.

Næstved fik konkrete henvendelser på den fysisk stærke stopper i sommerpausen, men Næstveds ledelse havde gjort alle klubbens profiler klart, at man ville beholde dem, hvis de fortsat havde kontrakt. Derfor måtte Jesper Christiansen tage turen med ned i 2. division. Skuffelsen er nu vendt til optimisme hos Christiansen, der i bund og grund er glad for at være i klubben og derfor vil gøre sit for at sikre en hurtig returbillet til landets næstbedste række.

- Det er meget vigtigt, at vi har fået en forlængelse med Jesper på plads. Det er så at sige rettidig omhu, siger sportschef Jesper Frisenholm.

Han tøver ikke med at finde de store roser frem for at beskrive Jesper Christiansens betydning for klubbens muligheder på sigt.

- Jesper viste i 1. division, at han var en af de bedste forsvarsspillere i rækken, så jeg er helt overbevist om, at Jesper har potentialet og niveauet til at spille superliga på sigt. Det er der slet ingen tvivl om. Derfor er det også helt vildt vigtigt, at vi har fået en forlængelse med Jesper forhandlet på plads. Det betyder, at vi har sikret en styrmand i forsvaret. Han er måske ikke den der råber højest, men han skaber noget ro, og de andre bliver bedre af at spille ved siden af Jesper, siger Frisenholm.

I fredagens udgave af Sjællandske kan man læse om Jesper Christiansens bevæggrunde for at forlænge aftalen.