Blovstrød Listen i alle lokalområder

Blovstrød Listen, der blev etableret i 2001 og dermed er Allerøds ældste aktive lokalliste, er klar til at tage fat på endnu en byrådsperiode.

På kandidatlisten finder man seks engagerede mennesker, der har stort fokus på lokalmiljøet.

Det er det nuværende byrådsmedlem, Erling Pedersen, der står i spidsen for Blovstrød Listen, som er forankret både i Blovstrød, Lillerød og Lynge. De fem øvrige kandidater er Gitte Damgård, Hanne Lindstrøm Nielsen, Michael Even Hansen, Harris Spangshauge og Käthe Hauptstein Nilsson.

"Vi råber op, når f.eks. mange millioner bruges på et unødvendigt kommunalt låsesystem, når hjemmeplejens vikarbudget eksploderer, og når en ny supercykelsti brydes op kort tid efter etableringen på grund af fjernvarme. Det er bare ikke godt nok, og det er penge vi kunne bruge meget bedre på kernevelfærd som skoler, daginstitutioner og de ældre," siger Erling Pedersen.

Han påpeger, at livet leves lokalt, og at Blovstrød Listens seks kandidater derfor vil gøre deres bedste for at holde et ekstra vågent øje med lokalområderne.

"Infrastrukturen skal være i orden. Det samme skal skoler, institutioner og fritidstilbud. Sikkerhed og nabohjælp er også et meget vigtigt emne for os på Blovstrød Listen," understeger Erling Pedersen.

Erling Pedersen har nu siddet i byrådet i fem år og har været glad for den store opbakning blandt borgerne i de tre bysamfund. Det er en opbakning, som alle seks kandidater håber fortsætter, når krydset skal sættes 21. november.